Voor talentontwikkeling en professionalisering in het onderwijs

Een interview met ons in

PO Management april 2017

Een vitale school is een ideale school

Hebt u de nieuwe PO Management al gelezen? Wij staan erin, en daar zijn we best trots op!

‘We creëren professionele leergemeenschappen, waarin elkaars ideeën en                            talenten gedeeld, gewaardeerden gerespecteerd worden.

Zo’n team straalt energie uit en heeft plezier in het werk’,                                                          zegt Wijbe Douma. Samen met Brunhilde van der Sluijs en Anne S. de Jong                                is hij de grondlegger van De vitale school.

Ze helpen schoolleiders en schoolteams om breedgedragen verbeteringen                                 tot stand te brengen.

Lees hier het volledige artikel

Meer weten?
Neem gerust contact op met ons. Wij vertellen u graag over onze aanpak.De Vitale School is een initiatief van EduTalent en STRATCH.EduTalent is het adviesbureau voor talentontwikkeling en professionalisering in vitaal onderwijs.STRATCH Nederland b.v. is het adviesbureau in het creëren van vitale mensen, sterke teams en gezonde organisaties.Klik hier voor onze vernieuwde website
Gratis preview van ons werkboek
Het werkboek ‘Op weg naar een vitale school’ leent zich uitstekend voor een workshop, teamdag, teambuilding of cultuurverandering. We begeleiden teams om tot gedeelde ambities te komen en om vervolgstappen te zetten. Zo versterken we het teamproces.Interesse? Via onze website kunt u een gratis preview van het werkboek downloaden.We wensen u vast veel lees- en werkplezier!

De afgelopen maanden hebben wij samen met Mike Nikkels van MN training hard gewerkt aan het ontwikkelen van een prachtig traject voor teams in het PO en VMBO. Mission Nine richt zich op teams die zich ontwikkelen naar een lerende organisatie en die daarin leerlingen ECHT willen begrijpen en hen willen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Dit traject heet ‘Mission Nine’. We benutten hierin de waardevolle inzichten uit het Enneagram. Graag gaan we in gesprek met u over uw wensen om het werken binnen uw team en met uw leerlingen te verdiepen.

Inspiratie

De ware ontdekkingsreis bestaat niet uit het speuren naar nieuwe landschappen, maar uit het zien met andere ogen.


Neem het besluit om te genieten van je werk en van elke stap die je in het werk zet"In ieder dooft langzaam het innerlijke vuur. Laat de ontmoeting met een ander mens juist dan het vuur weer hoog opvlammen. We moeten alle mensen die het vuur in een ander weten aan te wakkeren, dankbaar zijn."


Voor volhouders is geen weg onbegaanbaarMeer inspiratie ...