Voor talentontwikkeling en professionalisering in het onderwijs

Samenwerkingspartners van EduTalent

Vanuit EduCoop/EduTalent werken wij samen met de volgende organisaties:

logoEduTalent is de maker van het ontwikkelassessment in het professionaliseringsplatform “Uw bestuursacademie” . U maakt de inhoud van de competentieset eenvoudig passend voor uw eigen organisatie. Medewerkers vullen hun competenties in en vanuit hun competentiescan krijgen zij suggesties voor scholing. www.oino-advies.nl

De innovatiecirkel is een methodische en procesmatige ondersteuning van vernieuwings- en veranderingsprocessen, waarbij individuele competenties en talenten van doorslaggevende betekenis zijn voor succes. Wij zijn gecertificeerd trainer en coach in het werken met de innovatiecirkel en werken met Albert Kamphuis – de man achter De Innovatiecirkel – samen bij de verdere doorontwikkeling van dit mooie instrument.

De mensen van Stratch werken aan het vergroten van veranderingskracht, leiderschap en vitaliteit in organisaties. EduTalent start in 2014 een samenwerkingstraject met Stratch. Vanuit de synergie tussen het vitaliteitsprogramma van Stratch en de deskundigheid en ervaring met het onderwijsveld van EduTalent gaan we gezamenlijk een programma De Vitale School ontwikkelen.

Timpaan Onderwijs is een adviesorganisatie voor peuterspeelzalen en basisscholen in het noorden van Nederland. EduTalent werkt met Timpaan samen in trainingstrajecten die op het gebied van HRM/Lerende organisatie op scholen in Noord-Nederland lopen.

Wanneer medewerkers in het onderwijs om bepaalde redenen een andere baan zoeken, dan begeleidt JobCreator hen naar nieuw werk. Ook als zij de stap willen maken naar zelfstandig ondernemerschap kunnen zij bij JobCreator terecht. Vanuit EduTalent zorgen wij voor een zorgvuldig contact tussen onze relaties en onze samenwerkingspartner Jobcreator om deze werk-naar-werk begeleiding goed te initiëren. Verder bieden EduTalent en JobCreator gezamenlijk een aantal activiteiten in het onderwijs.

Inspiratie

De ware ontdekkingsreis bestaat niet uit het speuren naar nieuwe landschappen, maar uit het zien met andere ogen.


Neem het besluit om te genieten van je werk en van elke stap die je in het werk zet"In ieder dooft langzaam het innerlijke vuur. Laat de ontmoeting met een ander mens juist dan het vuur weer hoog opvlammen. We moeten alle mensen die het vuur in een ander weten aan te wakkeren, dankbaar zijn."


Voor volhouders is geen weg onbegaanbaarMeer inspiratie ...